Shiatsu seminar

Seminar met Alan Nash


Alan Nash, directeur van de Nederlandse school voor Klassiek Shiatsu, geeft een seminar in het Yin Yang centrum. Alan is oprichter en hoofddocent van de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu te Den Haag. Alan zal deze dag dieper ingaan op het thema de vier seizoenen, seizoenswisselingen en de invloed die dat geestelijk en lichamelijk op je heeft. Speciale aandacht is er voor het stellen van een diagnose! Dit seminar is bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is, van gevorderde tot beginneling. Voor diegenen die al bezig zijn met Oosterse filosofie, reguliere- of alternatieve geneeswijzen en voor mensen die ‘lekker in hun vel’ willen zitten zal dit zeker een inspirerende dag zijn.

6 november 2005
kosten: € 60,-
locatie: Yin Yang Centrum Locatie: plattegrond locatie
tijd: 10.30 uur tot 17.30 uur

Om een cursusplaats te reserveren dient u het gehele cursusgeld over te maken op gironummer 4366300 tnv., Shiatsu & Do-In, ovv seminar Alan Nash.
Cursuskosten minus administratiekosten (€ 35,-) worden alleen terugbetaald indien er minimaal 2 weken van tevoren wordt geannuleerd of een doktersverklaring overlegd wordt.

 

 

 

Seminar met Anushka Hofman

Anushka Hofman is een ervaren shiatsu-therapeute en docente aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu. Tijdens het seminar zal Anushka ingaan op de Japanse diagnose en er zullen technieken worden aangeleerd die weldadig zijn voor ieder seizoen.
Het belooft een boeiende dag te worden met voor elk wat wils. Iedereen kan meedoen jong, oud fit of niet fit ervaren of geïnteresseerde. Tevens is het ook een uitstekende manier om kennis te maken met de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.

Datum nog niet bekend